Welkom bij Villa Les Champs De Knokke | Luxe Bed & Breakfast te Knokke | Reserveer op +32 489 622 603

Homepage

‘Villa Les Champs De Knokke’

Bed & Breakfast


In deze charmante villa, de naam zegt het zelf, gelegen langs de open (unieke) velden van Knokke, waar je helemaal tot rust komt en rechtstreeks gebruik kan maken van de vele fietsroutes. Deze brengen u naar het natuurpark ‘Het Zwin’ of naar het mondaine centrum ‘Knokke-Zoute’: waar je uitbundig kan Shoppen, zonnebaden, golfen, paardrijden… of aan, de vele feeërieke feestjes kan deelnemen.

We beschikken over verschillende sfeervol ingerichte kamers, die voorzien zijn van alle comfort. Overnachten kan dus in onze luxueuze suite of in een andere ruime nieuwe kamer in sfeervolle landelijke stijl met een nostalgische toets van Knokke.


Kamers met een luxueuze badkamer

De kamers zijn volledig uitgerust en met een eigen luxueuze badkamer. Voor uw comfort worden er ook badjassen, en ons eigen gemaakte natuurlijke zeepartikelen aangeboden.

Sfeervol vertoeven op het Zoutestrand

We stellen ook graag ons strand voor gelegen in het zoute ‘Zoute-strand’ waar Pascal je van harte zal ontvangen met een glaasje of een bedje met een parasol, heerlijk genieten dus….

Geniet 's morgens van een heerlijk ontbijt

We bieden U een uitgebreid Champagne ontbijt aan met streekgebonden producten. U kan ontbijten in de tuin of naast de open haard met zicht op de unieke velden van Knokke.

“Een brede waaier voor elk wat wils en dat maakt Uw verblijf compleet.”